SERVICES

DOMEC: RACE IT. OWN IT.

De overwinning wacht op je:
Maak je raceambities waar met DOMEC.

Een fusie van innovatie, expertise en passie – op maat gemaakt voor elke piloot

Ga op reis naar waar passie, precisie, prestaties en ongeëvenaarde service samenkomen. Bij DOMEC is snelheid niet onze enige zorg, we willen een nalatenschap creëren. Met tientallen jaren ervaring in de race-industrie hebben we ons een plaats verworven als de bestemming bij uitstek voor raceliefhebbers, professionele coureurs en teams die hun race ervaring naar een hoger niveau willen tillen.

De overwinning roept

Claim je plaats op het podium.

Begin je reis naar glorie nu.

Ervaar de ultieme raceservices, personalisaties en uitstekende prestaties 

Services

Services op maat

Op maat gemaakt naar jouw eisen

Domec Racing is je ultieme partner voor projecten op maat, of je nu vanaf nul begint of op zoek bent naar gedeeltelijke vernieuwingen. Onze expertise strekt zich uit tot speciale projecten zoals de Caterham 21, Domec RXC, Bowler en Cheetah. Vertrouw erop dat wij je visie omzetten in werkelijkheid en uitzonderlijke resultaten leveren die zijn afgestemd op jouw unieke eisen. Met Domec Racing zijn de mogelijkheden eindeloos om de racewagen van je dromen te creëren.

Onderhoudsdiensten

Deskundige zorg voor uw wagens 

Domec Racing is jouw ideale partner  om jouw racewagen in top conditie te houden. Van preventief onderhoud en technische check-up tot herstel van schadegevallen, ons team staat voor u klaar. Maak bovendien gebruik van de optionele stockage opties om jouw voertuig veilig tussen twee uitjes te bewaren. Met Domec Racing is uw racewagen in goede handen, zodat jij kan focussen op het circuit te beheerden.

Racing services

Samen naar de overwinning

Gaande van trackdays op legendarische circuits als Spa-Francorchamps tot internationale race series, Domec racing is jouw partner voor racing services in Europa. Met ervaring in race series zoals VdeV, VLN, Supercar Challenge, Belcar, …is Domec racing een excellente partner voor volledige of gedeelde assistentie met een persoonlijke aanpak voor jouw race auto tijdens race events en trackdays zoals: 

  • Arrive and drive
  • Technische track ondersteuning
  • Race engineering en datalogging
  • Logisiteke ondersteuning
  • Organisatie

NEWS

Ons laatste nieuws

Samen op de piste
van succes

 

Laten we het hebben over je toekomst in de race. Neem nu contact met ons op.

STUUR NU EEN BERICHT!

13 + 14 =